Skip to content

– Kjøpet er i tråd med vår strategi om å styrke Hydros posisjon innenfor byggsystemer i og utenfor Europa, sier direktør Lars Hauk Ringvold som leder selskapets byggsystemvirksomhet. Han understreker at Italia er et viktig marked for Hydro.

De fire nye distribusjonssentrene, som til sammen har 33 ansatte, er lokalisert i:

  • Canicatti
  • Catania
  • Mazara del Vallo
  • Palermo

Med et anlegg på 7.700 kvadratmeter i er Catania det største senteret av de fire. Etter innlemmelsen av de nye virksomhetene vil Hydro ha 25 distribusjonssentre i Italia. Disse er spredt utover hele landet.

– På grunn av de geografiske forholdene er distribusjonssystemet kritisk i Italia, sier Augusto Caporella, som leder Hydro Building Systems' virksomhet i Italia.

Han understreker at Hydros Domal-produkter i dag er ledende innenfor byggsystemer i aluminium i Italia. Selskapet distribuerer også Wiconas mer avanserte byggsystemer på det italienske markedet.

Hydro er Europas ledende leverandør av byggsystemer. I tillegg har selskapet også betydelige leveranser til andre markeder. Selskapets tre merkevarer Domal, Technal og Wicona dekker hele spekteret av byggsystemer fra vinduer og dører for boliger til avanserte fasadeløsninger for store prosjekter som skyskrapere og flyplasser.